perjantai 14. lokakuuta 2016

Suosittelen

Tässä hieman muutamia tuotesuositteluja mistä itse olen tykännyt ja joihin olen ollut erittäin tyytyväinen.

Biozell Color Mask
Pitää hyvin värin hyvänä, ja tässä yhessä vaiheessa "värjäilinkin" hiuksiani ruskeilla color maskeilla, siihen nää toimivat myöskin todella hyvin  :)
silver color mask vie tosiaanki keltaisuutta TOSI hyvin pois!

Biozell Vaalennusjauhe
On muuten tosi hyvää, ei oikeen tee hiuksille pahaa, jos ei oo liian huonokuntoiset hiukset. ja tosi kätevä on kun saa sekottaa vain sen verran kun tarttee..

Biozell Kehite 2%
otin 2 % kehitteen koska pelkään nykyään hiusteni puolesta,koska alkuvuodesta käräytin hiukseni pahasti ( tosin oman mokan takia, tein kaksi vahvaa vaalennusta samanapäivänä, ja edellisestäkään vahvasta ei ollut kuin jokunen aika) sen takia hiukseni ovat nyt lyhyet, ja vihaan niitä yli kaiken!!! mutta tää siis on tosi hyvä. teki mun hiuksista ( vaaleahkot ruskeat) melkein valkoiset kerralla!!

Hopeahoitoaine:
sinistä ainetta joka tosiaan vie keltaisia vivahteita ja keltaisuutta pois, ja niiiiiiiiiiiin hyvä tuoksu! tätä suosittelen oikeesti koko sydämestäni.

Biozell Syväkosteuttava hoitoaine.
Tässäkin hyvä tuoksu, ja tosiaan tehtyäni c-vitamiini vaalennuksia, jossa hiukset kuivuivat jonkin verran, tämä sai ne taas eloon!

Arganöljyeliksiiri:
tämä auttoi myös kuiviin latvoihin, laitoin sitä useasti, ja joka päivä niin ei latvat oo enää kuivat :)

Rial vaalennusvoide:
hellävarainen, eikä tosiaankaan räjäyttäny hiuksia juuri mitenkään, voisin kuvitella että jatkossa jos joskus vaalennan niin valitsen tämän.
kuten huomaatte, kaikki tähän mennessä biozelliä, mutta se on vaan niin toimiva! oon ollu tyytyväinen kaikkiin kokeilemiini biozellin tuotteisiin.

_Maya_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti