perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukuu 2016 LivBox

Hip hei, se on taas täällä, meinaa LivBox. Nyt tämän boxin myötä saa sanoa hyvästit LivBoxille, ja toivottaa BetteBoxin tervetulleeksi. Niin, livbox on nykyään Bettebox, ja tammikuussa ilmestyy ensimmäinen bettebox :)
mutta mennään suoraan asiaan sen kummemmin muuta höpisemättä. Kuvia mulla ei nyt ole, mutta jos saan ne myöhemmin lisättyä niin lisään :)
Boxissa tuli siis

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat.

 Lumenen brändiuustuksen myötä heiltä on saapunut liuta uusia ihania tuotteita. Boxiin valitsimme meidän suosikkimme uutuustuotteista tuomaan valoa ja hehkua kasvoillesi myös vuoden pimeimpinä aikoina. Höyhenenkevyt nestemäinen korostusväri saa ihon näyttämään hehkuvalta ja viimeistellyltä. Ravista ennen käyttöä. Levitä poskipäille, kulmaluulle ja huulten aamorinkaarelle siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Saatavana päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.
OVH 29.90/ 15 ml
boxissa täysikokoinen tuote.

tämä menee ehdottomasti käyttöön! :) 

Nivea Caring Shower Silk Mousse
Talvella unohtuu välillä, että iho saattaa tarvita vähän eksta-huomiota. Mutta ei huolta,boxista löytyy Nivean suihkumousse hellimään vartalon ihoa talven läpi. Innovatiivinen uutuus muuttaa tavallisen suihkuhetken arjen luksukseksi. Runsas ja täyteläinen mousse pesee ihosi puhtaaksi suihkusaippuan tavoin ja jättää sen  ylellisen pehmeäksi. Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. OVH 3,79/ 200 ml ja boxissa oli 35 ml pullo.
tämän vois käyttää vaikka nivea ei suosikkimerkki olekkaan.

Manna Kadar
Radiance Split Pan Bronzer And Highlighter Duo

Kaikkiin talven bileisiin löytyy boxissa ennennäkemättömältä Manna Kadarilta Radiance Bronzer and Highlighter Duo! Tällä samettisen koostumuksen omaavalla 3-in-1 tuotteella luot itsellesi säteilevän päivettyneen hehkun. Universaalia sävyä voi käyttää bronzerina, highlighterinä tai jopa luomivärinä.
Meikkivinkki: Sekoita sävyt yhteen luodaksesi ainutlaatuisen luomivärisävyn. Voit myös kostuttaa sivellintä luodaksesi metallisen lookin. Saatavana osoitteesta www.mannakadarcosmetics.com

tää tulee kokeiluun ! :)

Jordan Clinic Total Protection hammastahna:
siis oikeesti? eikö hammastahnat jo riittäis? :D ei pliis enää betteboxissa  hammastahnoja!

Joulukuussa pääset tutustumaan apteekkihammastahnaan. Kaunis hymy on tärkein asusteemme, siksi on tärkeää jatkuvasti muistaa panostaa terveisiin hampaisiin. Jordan Clinicin Total Protection- hammastahna on tehokas ja hellävarainen monitehohammastahna, joka hoitaa homman kotiin! Siinä on kaikki mitä hammastahnalta toivot ilman sulfaatteja ja parabeeneja. Saat raikkaan hengityksen, vahvemmat ja valkoisemmat hampaat sekä terveet ikenet. Ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta hammastahna vaahtoaa ilman natriumlaurylsulfaattia ( SLS) saatavana apteekeista OVH 3,80/ 75 ml

täysikokoinen tuote.
no kai tätä voi kokeilla, mutta toivottavasti on vika hammastahna, joka boksissa tulee!


RFSU Intim Daily Wash
Oletko koskaan miettinyt, että intiimialuseesi tarvitsee hellävaraisempaa pesua kuin muu vartalosi. Mieto ja hoitava RFSU:n Daily Wash on maitohappoa sisältävä intiimipesuneste, jota voi käyttää päivittäin luonnollisen pH-tasapainon ja raikkaan olon säilyttämiseksi. pH 3,5 ja maitohappo vahvistavat ihon luonollisia suojatoimintoja, jolloin haitallisten bakteerien on vaikeampi aiheuttaa hajuja, ärsystystä ja häirioitä mikrobitasapainossa. Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, apteekeista ja nettikaupoista OVH 3,99/150 ml ja boxissa 40ml tuubi..
joo tota, tän kohal tuli vähä sellanen et mitä? ei tälläset mielestäni kuulu kosmetiikka/kauneusboxiin :D

mut kai sen voi käyttää...

lisäksi tuli ekstralahjana manna kadarin Lip Locked stain.
Tuote toimii huulikiiltona, sävynä sekä primerina. Se on  helppo levittää ja tuotteen pigmentti on todella kestävä.
Meikkivinkki: käytä tuotetta sellaisenaan koko huulilla, tai huulten rajaukseen tai pohjustukseen muiden huulituotteiden alla saadaksesi pysyvän lopputuloksen.

ja sitten tuli vielä  Lumenen Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask sekä Maraboun Premium 70% tumma suklaa.

Manna Kadar oli siis pitkäaikaistilaaja-lahja! :)


nyt toivottelen hyvää joulunodotusta ja hyvää uuttavuotta!
Kirjottelen seuraavan kerran taas tammikuussa BetteBoxin myötä! :)

_Maya_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti