torstai 5. tammikuuta 2017

BetteBox Tammikuu 2017

Heipä hei! :)

Tätä hetkeä odotin todella paljon, nimittäin BetteBoxia.
BetteBox on siis entiseltä nimeltään LivBox, ja nyt tammikuussa 2017 tuli ensimmäinen BetteBox, eikä se kyllä jättänyt kylmäksi! Odotukset palkittiin kyllä, ihan hyvin :)

Kuten Joulukuun LivBoxissa, myös ensimmäisessä BetteBoxissa, oli kaksi meikkituotetta :) kuvia en valitettavasti taas saanut tähän, mutta instagramista ( mayal89) näkee mitä tuli :) sinne yleensä laitan kuvan kaikista boxissa olleista tuotteista :)
Toinen meikkituote oli jälleen Manna Kadarilta, ja toinen Maybellinen uutuustuote. Mutta mennään nyt tarkemmin tuotteisiin :)

Maybelline Falsies Push Up Drama Angel Ripsiväri

tämä siis se maybellinen uutuustuote, ja tätä katoinkin jo pretty.fissä että jos ostais, mutta onneksi en ostanut! :)
tämä tulee todellakin käyttöön,ja ootan että ois ihan jees tuote. Se varsinainen push up ripsiväri ei ollut kovin hyvä, mut tää vaikuttaa ihan hyvältä, mitä olen youtubesta katsonut videoita..

Manna Kadar Paradise Blush Poskipuna
tämän sanotaan olevan silkkimäinen ja helenän kirskikankukan sävyinen puuteriposkipuna, ja sitä voi käyttää myös luomivärinä.

kyllä tämäkin käyttöön tulee.. :)

TRESEMME Max the volume root lift& texture foam muotovaahto

muotovaahtoja en käytä, vaikka tämä kiinnostaakin, mutten viitsi avata todetakseni että ei ole hyvä, joten tämän laitan myyntiin.

Tässä sanotaan että on formuloitu antamaan hiuksille maksimaalista & pitkäkestoista tuuheutta. Tuotteen kevyt ja ilmava koostumus antaa hiuksille extra nostetta. Ja näyttävämmän tuuheuden saa kun annostelee muotovaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa hiustenkuivaajalla..

EVO Root Canal Tyvisuihke
Tuuheuttava tyvikohotussuihke, jonka luvataan antavan hiuksille ryhtiä ja rakennetta. Parantaa hiusten hallittavuutta. SOpii kaikille hiuksille, mut erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille.

boxissa oli 40 tai 50 ml tuote.

ja viimeisenä oli 
Lumene Lähde tasapainottava 24H kosteusvoidegeeli.
Tuote imeytyy nopeasti ihoon jättäen ihon välittömästi raikkaaksi, mattapintaiseksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. jota mun iho taas näillä pakkasilla tarvitsee :)


oon erittäin tyytyväinen ensimmäiseen boxiin, nyt vaan jännittämään ja oottamaan helmikuun boxia jossa kuulemma taas yksi meikkituote :)

xoxo _Maya_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti